41-годишната Карън Хауер от Strictly продължи да облича обичан показ

...
41-годишната Карън Хауер от Strictly продължи да облича обичан показ
Коментари Харесай

Карън Хауер от Strictly показва любимо шоу с новото си гадже Саймън Дейвидсън, докато се държат за ръце след първото шоу на BBC в Бирмингам

41-годишната Карън Хауер от Strictly продължи да облича обичан показ с някогашния ръгбист Саймън Дейвидсън, до момента в който напускаха първото шоу онлайн от сериала на BBC в Бирмингам в петък - единствено часове след потвърждаването на романса.

Венецуелската танцьорка, която се раздели от брачна половинка на 16-месечната Джордан Уин-Джоунс предходната година, се държеше за ръце с новото си гадже, до момента в който напускаше Utilita Arena скорошно сантиментално бягство с персоналния треньор и маркетинг управител, откакто беше показан от сътрудника му Горка Маркес и партньорката му Джема Аткинсън.

Източник сподели пред The ​​Mirror: „ Карън и Саймън имат доста общи неща, тъй че когато Джема и Горка ги срещнаха, те незабавно се споразумяха “.

„ Карън искаше да върви нещата постепенно и те бяха другари за известно време първоначално. Но последователно нещата станаха сантиментални и макар че се пробваха да запазят връзката си в загадка, те в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР