41-годишната Амбър Лайст е починала на кръстовище близо до северната

...
41-годишната Амбър Лайст е починала на кръстовище близо до северната
Коментари Харесай

Красива полицайка загина трагично докато помагаше на възрастна жена ВИДЕО

41-годишната Амбър Лайст е умряла на кръстовище покрай северната част на Холивуд. Както оповестяват от шерифския отдел на регион Лос Анджелис, полицайката е умряла в болница.

В този ден Амбър не е била на работа. Тя е карала колата си, когато видяла стара жена да минава мъчно през пешеходна пътека и да пада върху нея.

Видеото демонстрира по какъв начин Лайст излиза от колата и хуква да оказва помощ на дамата. Тя е блъсната от кола на връщане към автомобила си.

Жители оставиха цветя и свещи на тротоара на мястото на нещастието. Полицайката има двама синове, единият от които служи във Военноморски сили. „ Тя беше изключителна полицайка и даваше образец с положителните си каузи “, споделят сътрудниците на умрялата.

Шофьорът на колата, който блъснал Амбър Лайст, е останал на мястото на произшествието, а по-късно шерифът е нарекъл случая „ трагичен случай “. Според полицията, водачът е спрял и се е опитал да помогне на умрялата. Разследването продължава, само че по всяка възможност водачът няма да бъде упрекнат.

"Гордея се с нея “, съобщи скърбящият татко Амбър пред NBCLA. - Тя живя и умря, служейки на другите. Винаги знаеше какво прави, знаеше, че един ден може да пожертва себе си. Тя беше решителна и смела ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Sometimes, no words are necessary. pic.twitter.com/YqRRRLQcVS
— LA County Sheriffs (@LASDHQ) 13 януари 2020 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР