41-годишна жена е на съд за това, че при самозащита

...
41-годишна жена е на съд за това, че при самозащита
Коментари Харесай

Съдят жена, убила мъжа си при самозащита от домашно насилие

41-годишна жена е на съд за това, че при самоотбрана от е умъртвила с нож насилника си . Привлечена е като обвинен по член 115 от Наказателния кодекс, който планува отнемане от независимост от 10 до двайсет години. Това сподели тя представена от Нова телевизия.

Тя е била бита с тръба, рязана с нож, провесвана през балкона, заливана с парещ восък . Извършителят е и татко на децата ѝ, а до неотдавна тя е била помощник-възпитател в детска градина, прецизира дамата. На майката е наложена мярка за неотклонение " подписка " и чака дело.

Жената споделя, че връзката й с въпросния мъж стартира преди 8 години . Той е 11 години по-възрастен от нея.

" Казваше се Мирослав Иванов. Когато се запознахме, беше снабдител на кафе. В началото, напълно първоначално, преди децата, все едно беше идеалния мъж. На мен несъмнено по този начин ми се е коствало ", споделя пострадалата.

По думите й тогава той бил благ и деликатен . Не ѝ посягал. се появила по време на бременността ѝ с второто им дете. Докато е била бременна протегнал ръка. Резултатът бил посинено око.

" На всичкото от горната страна си предложения вечерта посетители ", спомня си дамата.
 Жена е с тежка телесна щета след домашно принуждение в София
Жена е с тежка телесна щета след домашно принуждение в София

Извършителят е арестуван и с повдигнато обвиняване

Случаите на принуждение почнали да зачестяват още по време на бременността . Накрая детето им се родило прибързано и лежало в кувьоз.

Мъжът почнал да ми взима картата на дамата, по която й превеждат майчинството, да я оставя без пари, без ток с двете бебета сами. Гонил я е боса от у дома посред зима.

" Имам счупена скула, неведнъж спукани ребра. Имам белег на главата. Не единствено с нож - с вилици, с чаши, то... На ръката имам белег, тъй като ме надяна на дръжката на вратата. Сама се кърпих тука ", споделя още насилваната майка.

По време на последния случай, мъжът извадил тръба , поради което последвал цивилен арест.

" С дребното момченце седяхме на задната седалка, нещо се сдърпахме и той отдолу под седалката шофьорската извади тръба и ми разруши главата. Хората го видяха - от блока комшиите, извадиха го от колата и повикаха Бърза помощ ", споделя тя.

До прокуратурата през годините доближават 3 сигнала . В два от случаите пострадалата сама отдръпва жалбите. Третият път обаче мъжът е наказан на 3 месеца условно за нанасяне на лека телесна щета. А по думите ѝ през последната година експанзията става нетърпима. И по този начин до 21 февруари, когато в края на деня с децата се прибират у дома. Мъжът ѝ си сипал ракия и почнал скандал. Имало и запалена свещ, с цел да имат светлина вкъщи. Залял я в разтопения восък , само че тя се предпазила с телефона си. Той се ядосал и я замерил с солидната чаша, от която пиел алкохол. Жената се ядосала. Натам не помни - единствено, че се обадила на 112.
 Мъж от Перник влезе в ареста за домашно принуждение
Мъж от Перник влезе в ареста за домашно принуждение

Той е протегнал ръка на брачната половинка си и детето й
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР