41-годишен пожарникар от службата в Асеновград е заловен да шофира

...
41-годишен пожарникар от службата в Асеновград е заловен да шофира
Коментари Харесай

Хванаха пиян пожарникар зад волана, криволичел на пътя Пловдив-Асеновград

41-годишен пожарникар от службата в Асеновград е хванат да кара персоналния си автомобил пийнал, заяви на брифинг районният прокурор Чавдар Грошев.
Още по темата
Случаят е от тази заран, когато мъжът се прибирал от нощно заведение в Пловдив. На път за дома си в Асеновград той криволичил на пътя и закачил с колата си крайпътна мантинела в региона на КЦМ. Движеща се зад него с колата си жена забелязала нарушаванията и подала сигнал на тел.112. На място е изпратен екип от полицейското ръководство в Асеновград. Шофьорът си признал, че е карал пиян, защото се прибирал от дискотека. Направени са проби за алкохол и опиати. Тестът за алкохол е отчел 1.73 промила.

Пожарникарят е отказал кръвна проба. Държавният чиновник е арестуван за 24 часа и следва да му бъде повдигнато обвиняване.

Пожарникарят има над 22 години стаж в службата. Няма данни за осъществени от него други закононарушения.

Това е следващият случай на хванат чиновник на Министерство на вътрешните работи, в който е заловен да кара пийнал зад кормилото. Вчера е хванат служител на реда отвън работно време да кара пийнал автомобил за кормилото и провокирал злополука в Кюстендилско. За благополучие при случая няма потърпевши.

На 8 октомври пък бе хванат на влизане в София. Той е спрян от автопатрул откакто забелязали, че колата криволичи.

Тази седмица стана прочут и случай на служител на реда от 8 РПУ в София, който е заловен да кара дрогиран към 20,50 часа в неделя. До ареста му се стигна, откакто преди този момент прави две произшествия.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР