41-годишен мъж от Благоевград е намерен мъртъв във Франция. Методи

...
41-годишен мъж от Благоевград е намерен мъртъв във Франция. Методи
Коментари Харесай

Огромна трагедия почерни Благоевград! 41-годишен тираджия издъхна във Франция

41-годишен мъж от Благоевград е открит мъртъв във Франция. Методи Гръчки е работил като интернационален водач в транспортна компания от регионалния център на Пиринско.

Миналия четвъртък от компанията се чули с него за финален път и след това водачът спрял да подвига телефона си. Два дни негови близки и шефове се опитвали да се свържат с него по телефона, само че опитите им не се увенчали с триумф, написа Struma.com.
Местоположението на камиона му е било засечено с GPS. Возилото е открито на паркинг, а лидерът му лежал неподвижен. Твърдеше се, че младият мъж е умрял два дни преди да бъде открит.
Методи е умрял по време на отмора, а минути преди този момент е разговарял по телефона със брачната половинка си и по нищо не личало, че се усеща зле, описаха осведомени пред.
Трагедията раздруса всички, които го познават. Методи има прелестно семейство с две деца.
Черната вест потресе и гилдията на интернационалните водачи в Благоевград. Изключително сложна и виновна е работата им, това основава ужасно напрежение на момчета, разясниха негови другари, разбрали черната новина. Потресен от случилото се е и притежателят на компанията, Кирил Златков, който бил в близки другарски връзки с Методи и фамилията му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР