41-годишен мъж е убил четирима членове на собственото си семейство,

...
41-годишен мъж е убил четирима членове на собственото си семейство,
Коментари Харесай

Мъж уби четирима свои роднини и се самоуби в Полша

41-годишен мъж е умъртвил четирима членове на личното си семейство, в това число бебе, след което се е самоубил, оповестяват от прокуратурата, представена от Българска телеграфна агенция.

Телата на брачната половинка, бебето, родителите на мъжа и неговото лично тяло са открити нощес в къща в град Ходжеж, Централна Полша.

Според полицейски чиновник в Ходжеж родственик е разкрил първите две тела, когато е пристигнал в къщата, откакто не е съумял да се свърже със фамилията. Пристигналите на мястото служители на реда разкрили другите три тела.

Всички жертви са родственици, само че не се оповестяват повече детайлности.

По неофициални данни, оповестени на уеб страницата на частната телевизия Те Фау Ен24 (TVN24), телата на 41-годишния мъж, на 38-годишна жена и бебето са открити на първия етаж на къщата, а родителите на мъжа са открити мъртви на втория етаж. Според уеб страницата всички жертви са имали прободни рани в региона на шията.

Според локалната прокуратура килърът е 41-годишният мъж.

" Той е умъртвил родителите си, а по-късно дамата и бебето ", съобщи представител на прокуратурата.

" Няма удостоверение на версията, че това може да е направено от трето лице. Това, с което се занимаваме, са четири убийства и самоубийство на килъра ", сподели представителят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР