41-годишен мъж е осъден на затвор и глоба по внесен

...
41-годишен мъж е осъден на затвор и глоба по внесен
Коментари Харесай

Осъдиха мъж заради шофиране след употреба на амфетамин и метадон

41-годишен мъж е наказан на затвор и санкция по импортиран от Софийска районна прокуратура обвинителен акт за шофиране след приложимост на наркотични субстанции.

На 25.05.2017 година в София обвиненият управлявал лек автомобил на кръстовището на ул. „ П.Ю.Тодоров ” и ул. „ Орехова гора “, когато бил спрян за полицейска инспекция. По време на нея служителите на реда забелязали спринцовки с алена течност и нови игли в багажника на Л.Т. Те го подложили на полеви тест за наркотични субстанции, който отчел позитивни резултати. След това обвиненият бил съпроводен до болница, където дал проба за проучване. Резултатите отчели, че мъжът е карал след приложимост на амфетамин и метадон .

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, доказващи виновността на обвинения.

Софийски областен съд призна мъжът за отговорен по повдигнатото му обвиняване като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ общ “ режим, санкция в размер на 800 лв. и отнемане от право да ръководи МПС за период от 1 година и 10 месеца.

Обвиняемият ще изтърпи и наказване от още 3 месеца „ отнемане от независимост “ от предишна неоправдателна присъда по отношение на него, защото сега на осъществяване на действието е бил в изпитателен период.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР