41-годишен мъж е хванат докато продава марихуана, по време на

...
41-годишен мъж е хванат докато продава марихуана, по време на
Коментари Харесай

Пращат на съд мъж, хванат да продава марихуана в Силистра

41-годишен мъж е заловен до момента в който продава марихуана , по време на профилирана интервенция по линия " опиати " на " Криминална полиция " в Силистра.

Мъжът е арестуван след предварителна оперативна работа и точно обмисляне към 18.30 часа на 17 юни 2022 г в таванско помещение в регионалния град в миг на договорка с дрога е арестуван. Той има и предходни сходни прояви и е осъждан за аналогични закононарушения. У него са открити 26,5 грама канабис, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

По-късно от парцел на мъжа в село Сребърна са конфискувани 10 грама канабис, 3 електронни везни, съдове и препарати за разсаждане и развъждане на растения, както и 3 телефона. Посред пчелин в двора на парцела служителите на реда намерили и 20 саксии с растения от хибриден вид канабис.

Мъжът е бил арестуван в полицейския арест за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

От Министерство на вътрешните работи означават, че това е третата по-значителна интервенция от началото на годината на " Криминална полиция " в Силистра против притежанието, разпространяването и производството на опиати.
 Откриха домашна оранжерия за марихуана в ж.к.
Откриха домашна оранжерия за марихуана в ж.к. " Илинден "

Арестувани са трима мъже и една жена

От държавното обвиняване осведомят, че мъжът е оставен в ареста за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор по случая за довеждането му в съда за гледане на мярката му за неотклонение. Предстои прокуратурата да внесе искане за непрекъснат арест на арестувания. Той отива на съд за държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение и за развъждане на марихуана.

Разследването по случая продължава под управлението и наблюдението на Окръжна прокуратура-Силистра.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР