41 души са напуснали УМБАЛ Александровска“ след встъпването на изпълняващия

...
41 души са напуснали УМБАЛ Александровска“ след встъпването на изпълняващия
Коментари Харесай

41 са напусналите УМБАЛ „Александровска“ при новото ръководство, 39 са назначени

41 души са напуснали УМБАЛ „ Александровска “ след встъпването на изпълняващия длъжността шеф на лечебното заведение проф. доктор Атанас Йонков. Това излиза наяве от отговор на служебния министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев на въпрос на депутата от „ Продължаваме промяната “ и ръководител на здравната комисия доцент Антон Тонев.

От тях по взаимно единодушие са прекъснати договорите на 33-ма, на един с приключването на уговорения период, на един – заради постъпване в държавна работа, на един – заради продължение на обучение в образователно заведение на постоянно образование, на един – поради преустановяване на щата, на един – поради преустановяване на контракт за спомагателен труд, един в период на изпитване и на двама – в деветмесечния период от подписване на контракт за възлагане на ръководството.

Общо 39 чиновници са новоназначени от началото на ръководството на проф. Йонков. От тях четирима са имали трудови правни отношения или цивилен контракти с УМБАЛ „ Александровска " – санитар, болногледач, здравна сестра и шеф здравна инсталация и осведомителни системи (МАИС).
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР