40 социалисти от БСП-София напуснаха партията. Всички те са от

...
40 социалисти от БСП-София напуснаха партията. Всички те са от
Коментари Харесай

40 социалисти от организацията на Румен Овчаров напуснаха БСП-София

40 социалисти от БСП-София напуснаха партията. Всички те са от организацията, в която членува Румен Овчаров - в регион " Триадица ". Социалистите си потеглят в символ отрицание с политиката на лидерката Корнелия Нинова и протичащото се при социалистите. Това заяви на фейсбук страницата си социалистът Асен Димитров.

От партията към този момент си потеглиха петима депутати от Българска социалистическа партия, измежду които и Красимир Янков, като всички хвърлиха партийните си книжки.

Независим стана и Валери Жаблянов, само че остана член на Българска социалистическа партия.

Тръгна си и водачът на организацията в Павел баня Атанас Пъдев, а в новия Национален съвет не влязоха видни политици на партията, измежду които двама нейни водачи - президентът на ПЕС Сергей Станишев и Михаил Миков.

Причина за напускането е противоречие с водената политика и жанр на работа. Според обявата във фейсбук е междинната възраст на напусналите е 40 години като с тях партийната си брошура е хвърлил и претендентът за кмет на регион Триадица Александър Вачев.

Припомняме, че на 29 септември петима депутати от левицата напуснаха парламентарната група Още тогава бе дадена поръчка, че това не е еднократен акт, а предстоят и още социалисти, които ще изоставен Българска социалистическа партия.

Припомняме, че и Христо Проданов, който сега е секретар на новото бюро на Нинова, е ръководител на регион " Триадица ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР