40-секунден видеоклип от старо интервю, в което лидерът на руските

...
40-секунден видеоклип от старо интервю, в което лидерът на руските
Коментари Харесай

Стар видеоклип отприщи спекулации за Пригожин - предвещал е смъртта си или е жив?

40-секунден видеоклип от остаряло изявление, в което водачът на съветските наемници Евгений Пригожин декларира, че б и предпочел да бъде погубен, в сравнение с да излъже страната си , и загатва аероплан, разпадащ се в небето, отприщи редица теории в интернет пространството по отношение на оповестява " Ройтерс ".

Руските авиационни управляващи оповестиха, че шефът на ЧВК " Вагнер " е пътувал в частен аероплан, който в сряда се разруши северозападно от Москва - тъкмо два месеца, откакто Пригожин извърши несполучлив протест против съветското военно управление. Кремъл отхвърли догатките на Запада, че той е бил погубен по съветска заповед,

В клипа - фрагмент от изявление, в началото оповестено на 29 април с съветския боен блогър Семьон Пегов, Пригожин декларира, че Русия е на ръба на злополука, защото Министерството на защитата последователно е изхвърлило хората, които приказват истината и отхвърлят да се съобразят с висшето управление.
 Лукашенко не има вяра Путин да стои зад гибелта на Пригожин – било непрофесионално
Лукашенко не има вяра Путин да стои зад гибелта на Пригожин – било непрофесионално

Беларуският водач предупреждавал шефа на " Вагнер " да внимава за живота си

" Днес достигнахме точката на шупване " , показва той в клипа, оповестен в " Сива зона " - каналът на " Вагнер " в " Телеграм ".

" Защо приказвам толкоз почтено ли? Защото нямам право (да неистина - б.р.) пред хората, които ще живеят в тази страна. Сега ги лъжат. По-добре ме убийте ".

Той прибавя: " Няма да неистина, би трябвало да кажа почтено, че Русия е на ръба на злополука. И в случай че този механизъм не се контролира през днешния ден, то тогава самолетът ще се разпадне във въздуха " .

Стотици мнения бяха оповестени в " Сива зона " в границите на няколко часа.

" Но той е знаел ", написа един от потребителите.

Появиха се и спекулации, че Пригожин е жив.
 Пентагонът няма данни ракета да е свалила самолета на Пригожин
Пентагонът няма данни ракета да е свалила самолета на Пригожин

От Щатите не предложиха доказателства или спомагателни продробности

Eдин от мненията гласи, че би било ужасно, в случай че Пригожин и - някогашният главнокомандващ съветската войска, за който се твърди, че е отхвърлен от поста командващ на военновъздушните сили в деня на авиокатастрофата, " седят в Ямайка, пият пина колада и пушат голям джойнт ".

Някои мнения сочеха към Кремъл, като един консуматор написа, че злополуката е, добавяйки: " Трябва да си амеба, с цел да не разбираш това ".

Други упрекват Франция, а трети - Украйна. В един от мненията се твърди, че Украйна е умъртвила Пригожин по заповед на американските специфични служби " и англосаксонците " и се прибавя " неловко е да загубим подобен воин ", на което някой дава отговор с три плачещи от смях емотикона.
 ISW: Кремъл управлява медиите за злополуката с Пригожин
ISW: Кремъл управлява медиите за злополуката с Пригожин

Украйна напредва на фронта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР