40% от кандидат депутатите на коалицията ГЕРБ–СДС в Пловдив са

...
40% от кандидат депутатите на коалицията ГЕРБ–СДС в Пловдив са
Коментари Харесай

Предсрочни избори: Лидерските битки в 16 МИР - Пловдив

40% от претендент депутатите на обединението ГЕРБ–СДС в Пловдив са нови лица. Традиционно лидер на листата в града остава Бойко Борисов .



Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев е втори, следва го юристът Радомир Чолаков , който заема овакантеното място от Вежди Рашидов , който самичък се отхвърли бъде народен представител.

Световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова , която беше излъчена и като претендент за министър председател от Слави Трифонов, само че върна мандата, още веднъж участва в претендентите на " ИТН " от Пловдив, само че този път е с една позиция по-надолу и заема третото място в листата. Първото и в този момент е за Тошко Йорданов.



И този път реденето на листата на „ Българска социалистическа партия за България " не мина без земетресения. Безпрецедентно, социалистите в града отхвърлиха да вземат участие в реденето на листата и тя е спусната от партийната централа в София. Смята се, че това е знак на митинг след изключването от Българска социалистическа партия на досегашния градски водач на алените Георги Гергов.

Този път Корнелия Нинова не застава отпред на листата в Пловдив, за изборите на 11 юли лявата коалиция в Пловдив повежда проф. Иво Христов .

Движение за права и свободи не са печелили депутатско място в Пловдив от години. Затова в този момент, както и на предходните избори, залагат отпред на листата им да бъде човек с опит и престиж в Движението - Танер Али - народен представител от Търговище и три поредни мандата кмет на община Антоново.



Христо Иванов още веднъж повежда претендентите на „ Демократична България " , той е отпред и на листа в 25 МИР София .



Николай Хаджигенов още веднъж е отпред на листата на „ Изправи се! Мутри вън! " . Водач на листата на Коалицията „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ " в Пловдив е добре познатият народен представител Александър Сиди .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР