40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на огромен

...
40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на огромен
Коментари Харесай

Най-големият мустак, направен от мотори

40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на голям мустак - признакът на акцията против рака на простатата Movember. В центъра на фигурата застанаха две неповторими триколки. Като знак на поддръжка рокерите бяха вързали на лицата си черни бандани с бял мустак.

Статистиката сочи, че повече мъже умират от рак на простатата, в сравнение с при произшествия. Очаква се до края на годината в България да има 2000 новодиагностицирани с простатен карцином. Заболяването е втората онкологична причина за смъртност. Развива се бързо през последните години, обгръща доста огромен % от популацията заради спецификата му, че визира мъже над 50, а популацията застарява.

Movember е акция, която цели да подтикне мъжете да се обзор при уролог, с цел да са сигурни, че простатата им е здрава. Консултации би трябвало да се вършат всяка година след навършване на петдесетгодишна възраст. През 2019 слоганът на самодейността в България е "да вдигнем звук " и в нея вземат участие доста моторджии. Тя продължава през целия ноември.

Повече информация: mustak.eu

0879 538 534, Галя Косева

Снимка на най-големия мустак, изработен от мотори, вижте в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР