40 млн. лв. са изплатени по ин-хаус поръчки за АМ

...
40 млн. лв. са изплатени по ин-хаус поръчки за АМ
Коментари Харесай

ГЕРБ: 40 млн. лв. са изплатени по ин-хаус поръчки за АМ Хемус през последните месеци

40 млн. лева са изплатени по ин-хаус поръчки за Автомагистрала "Хемус " през последните месеци - през септември м.г. Виолета Комитова (служебен районен министър по това време - бел.ред.) е изплатила 14 млн. лева по поговорите за ин-хаус за построяването на автомагистралата, тъкмо тези контракти, които бяха наричани от тях порочни. През януари тази година районният министър Гроздан Караджов е изплатил 26 млн. лева още веднъж по същата процедура. Това обявиха от ГЕРБ на брифинг в Народното събрание.
 
Александър Иванов цитира думи на вътрешния министър Бойко Рашков във връзка Автомагистрала "Хемус ", че има осъществени закононарушения и те могат да бъдат наречени закононарушенията на века. И попита: Той какво счита във връзка с това, че и министър Комитова е плащала по тези контракти, както и актуалният министър Караджов? Те съучастници ли са в това закононарушение на века, господин Рашков? Дали към този момент няма да си признаете, че няма нищи гнило в градежа на автомагистралата и че сте взел участие в предизборни пропаганди, които са подронвали престижа на ГЕРБ, запитаха още от ГЕРБ. 
Ние напълно поддържаме дейностите на министър Караджов, радваме се, че няколко месеца по-късно актуалното ръководство осъзнаха, че това е единствения метод да бъде приключена автомагистралата, споделиха още от партията. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР