40 леки автомобила са били разбити през нощта във Варна,

...
40 леки автомобила са били разбити през нощта във Варна,
Коментари Харесай

Брутално: 40 разбити коли за една нощ във Варна

40 леки автомобила са били разрушени през нощта във Варна, оповестява Varna24.bg. Фрапиращата информация бе споделена в групата "Виждам те КАТ-Варна ", където бяха оповестени и фотоси на някои от колите, върху които е осъществено посягане.

Ето какво разяснява един от админите на групата: "Получих много плашеща информация. Снощи са били разрушени над 40 коли, а това са единствено сигналите, несъмнено има и още отвън тази статистика. Вероятно са били една група от 10-15 индивида, които са се пръснали по двама, трима да "шетат ".

Хайде да помислим групово, по какъв начин тия животни да си получат заслуженото, тъй като явно законът няма да го трансформират, което значи, че даже полицията да ги залови, след 24 часа са вън.... На мен персонално ми писна, макар че все още не съм потърпевш, минаха към две години от последният път ".


От пресцентърана полицията оповестиха, че в нощта сред вторник и сряда са подадени три сигнала на територията на Трето РПУ, като два от тях са за потрошени коли във "Възраждане " и един във "Владиславово ".

Варненци стартират да обмислят разновидности за видеонаблюдение по всички входове, с цел да се постави завършек на безчинствата.

Ето и един от мненията в групата със закана за разпра след разрушен автомобил: "Квартал "Владиславово " над Еконт. Ейй, хубавци знам че четете. Бъдете спокойни няма да занимавам полицията. Първо предписание - постоянно се оглеждайте за камери, второ предписание - не разбивайте коли без да видите с очите си нещо скъпо, трето предписание - дилетанти, търсете на всички места!

Имах 100 лева в сенника и 50 лева в жабката, благодаря че сте ги оставили. Голям удар, че сте взели флашка за 10 лева и 15 м. кабел, който коства 20 лева, евала на вас. Пазете се, случват се нещастни случаи! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР