40 красиви дами, сред които чаровна пловдивчанка и родопчанка, ще

...
40 красиви дами, сред които чаровна пловдивчанка и родопчанка, ще
Коментари Харесай

Шехерезада от Пловдив и родопчанка искат титлата Мисис Баба

40 красиви дами, измежду които чаровна пловдивчанка и родопчанка, ще мерят сексапил в 10-ото юбилейно издание на състезанието " Мисис Баба " на 21 януари в София. За осми следващ път най-красивите баби от целия свят ще се състезават за купата " Grandma Universe ", разкри уредникът на събитията Меги Савова.

Журналистката от Пловдив Стефи Стаменова и бизнес дамата с родопски корен Айше Дрянова са в трескава подготовка за надпреварата - две младеещи баби, на които никой не дава годините.

Стефи Стаменова е публицист по предопределение, известно лице от тв екрана с опит и в радиото. Дори по време на престоя си в Англия, където развива собствен бизнес, не къса връзката с малкия екран и предава кореспонденции за български медии.

Организира семинари и женски практики със препоръки за житейски триумф в България и в Европа. Пише, прави филми. Държи медиите да имат идея, значими послания, а не да гонят жестоко комерсиални цели.

Все повече време посвещава на благотворителни дела в помощ на дами с репродуктивни проблеми и деца в неравностойно състояние.

В Англия Стефи приключва курсове по life couching, сполучливи житейски практики.
Личният наставник е най-големият вложител на парцели в Обединеното кралство, назовават го английския Доналд Тръмп, чийто възпитаник по бизнес тактики е бил преди време. Чрез ментора си Стефи получава контакт с изтъкнати персони, измежду които известния визионер бизнесмен Ричард Брансън. Стефка е единственият български публицист, посетил дома на именитата английска певица Бони Тейлър, за която даже снима филм.

Стефи има дълготраен опит като водеща и уредник на състезания за хубост - и в България, и във Англия. Твърди, че да си отвън зоната на комфорта, като участничка, е доста по-вълнуващо премеждие.

Заради сладкодумието си Стефи е известна като българската Шехерезада. Затова ще се показа във втория тур на състезанието с гения да опише същинска история.

Трите тоалета, които ще показа, са на пловдивската дизайнерка Албена Хумбаджиева - в алено, златисто и формален - черна кралска рокля.

Красотата е фамилна линия за Стефи - щерка печели състезанието „ Мис България в Лондон ”, става и момичето на списание „ Космопитън ” в цялото Обединено кралство. Но не избира модата, а сериозния бизнес за собствен житейски път. Завършва един от най-престижните университети в Англия, сега има сполучлива кариера и щастливо семейство в България, гордее се Стефи. Принцесата на баба обаче е внучката Естефания, която носи нейното име.

Стефи носи с горделивост името баба, макар че никой не дава годините. Къде е бабата, която ще влиза във форма, питали треньорите във фитнеса.

Точно преди състезанието пловдивчанката провежда под тепетата семинар на тематика „ Излез от зоната на комфорта, започни да живееш ”. А нейно кредо е, че с цел да даваш положителни препоръки, би трябвало да си изпитала персонално това, за което приказваш. Реално не знаем какви качества имаме, преди да излезем от зоната на комфорт, уверена е Стефи Стаменова.

Чаровната брюнетка Айше Дрянова няма опит в състезания за хубост. Затова пък обожава провокациите. Да тества силите си в нови сфери, е неин обичан метод да получава ударни дози адреналин.

Коренячка родопчанка, с корен от красивото Борино, тя от години живее в София. Връзката с Родопите обаче си остава - със фамилията си постоянно посещават уютната къща в родното село. Борино крие магия, няма по какъв начин да не се влюбиш в него, вълнува се Айше.

Още когато се родил внукът Дениз, който към този момент е на годинка и 2 месеца, нейна другарка споделила: Трябва да се явиш на конкурс Мисис Баба! Приех го като комплимент, нямах визия, че в действителност ще се случи, признава Айше.

Поддържа съвършена форма с фитнес. Появата на Дениз я амбицирала още повече и резултатите са налице, никой не може да повярва, че енергичната хубавица е майка на огромен наследник и щерка абитуриентка и баба на внук.

Свикнала е да реализира всичко с непримиримост и труд. Иначе няма по какъв начин да се утвърди като бизнес дама - сполучливо развива онлайн магазин, продава екопродукти за ежедневна приложимост в над 160 страни по целия свят.

Айше обожава да пътува - бизнесът дава тази независимост. Най-екзотичното място, което е посетила, е Южна Африка, там била на сафари.

Мога да обиколя света, само че на никое място не желая да остана, България е моето място за живеене, безапелационна е Айше.

Смята, че е късметлийка, родена е на 11 декември, зодия Стрелец.

На състезанието ще се показа с готвене - това е нейното обичано занятие, а и всичко се получава доста вкусно. Тайната е щипка обич най-после, изяснява Айше. Ще изненада журито с обичайния родопски чеп, изпитана фамилна рецепта, плюс домашно кисело мляко, персонално подквасено от нея. Така ще съм по-различна, а аз постоянно се стремя да съм истинска, споделя родопчанката.

Неин амулет на състезанието ще е Дениз, с който дружно ще показват собствен общ комплекс от извършения за идеална фигура и здраве.

Вечерният тоалет, с който ще се показа, е дизайнерски, в огнено алено, което доста отива. Животът ми стана по-шарен и се влюбих в ярките цветове, изяснява Айше.

Цялото заедно семейство стиска палци за триумф. Айше има 27-годишен благополучен брак. Било обич от пръв взор, само че най-хубавото е, че любовта ни продължава, даже сякаш разцъфва по-силно, споделя Дрянова. Всички са доста сплотени, брачният партньор и синът въртят фамилна строителна компания.

Айше не се отхвърля от провокациите. Тази зима се научила да кара ски, учудващо бързо и за самата нея. За да победи страха от високо, през лятото пробвала водното премеждие парасейлинг - разходка с парашут на височина стотина метра над морето.

Убедена е, че ще се пребори и със театралната тресчица на състезанието за хубавици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР