40-годишната Меган Маркъл спечели делото срещу британския таблоид The Mail

...
40-годишната Меган Маркъл спечели делото срещу британския таблоид The Mail
Коментари Харесай

Меган Маркъл с победа в съда срещу британски таблоид

40-годишната Меган Маркъл завоюва делото против английския таблоид „ The Mail on Sunday “, откакто Лондонският апелативен съд се произнесе в нейна изгода, заяви „ Glamour “.

Победата на Меган беше значимо и дълго чакано събитие - процедурата продължи съвсем три години. В изказването си херцогинята на Съсекс означи, че това е освен нейна персонална победа, само че и победа на всички, които „ се опасяваха да отстояват това, което считат за вярно “.

„ Макар тази победа да е казус, най-важното е, че всички дружно сме задоволително смели, с цел да променим таблоидната промишленост. Тя кара хората да бъдат жестоки и печели от лъжите и страданията, които самите таблоидит основават ”, посочи Меган.

Тя добави, че за нея този развой е борба сред положителното и злото, до момента в който медията я възприема като „ игра без правила “.

„ Почти три години бях търпелива пред лицето на измамата, заплашванията и умишлените офанзиви ”, означи херцогинята.

Сега Меган може да чака да получи забележителна финансова отплата от издателя, както и обществено опрощение, което ще бъде оповестено на първа страница на " The Mail on Sunday " и " MailOnline ".

Двете издания, както и техния издател " Associated Newspapers ", бяха наказани от Меган Маркъл, тъй като разгласиха нейно писмо до татко й Томас Маркъл, което тя му написа няколко месеца след сватбата си с принц Хари. Меган упрекна пресата в нарушение на законите за авторско право, на поверителността и отбрана на данните. В писмото Меган се опита да усъвършенства връзките си с татко си и го помоли да не я очерня в медиите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР