40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била

...
40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била
Коментари Харесай

Трагедията във Варна разкри голяма семейна драма! Ето го виновния съпруг

40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била с психологични отклонения. Това настояват сътрудници на мъжа й, научи БЛИЦ. За тежкото закононарушение, осъществено по изключително нечовечен метод, е арестуван 41-годишният брачен партньор на жертвата Борислав. Фамилията му е Николов. Трагедията се разиграла на ул. Никола Кънев 32 в центъра на Варна.

На 10 февруари тази година килърът Борислав е почнал работа в златарски магазин. Съпругът на жертвата е ходил надран на работа. Предполага се, че това са били белези в резултат на свадите, които двамата са имали. Съседите на фамилията неведнъж чували, че нещо се случва в техния апартамент. 

16-годишно момиче, живеещо в блока, показа пред БЛИЦ, че преди време Кремена е звъняла на вратата й, с цел да остане за малко при нея. Съседката удостовери, че Кремена е изглеждала с психологични отклонения.  Друг мъж от кооперацията разкри, че е чувал по какъв начин Борислав е удрял и биел брачната половинка си.

Двамата са имали брак от към 6 години, като през цялото това време има свидетелства за битови кавги и побоища. На 24 февруари тази година в жилището, наето от фамилията, Борислав пребил брачната половинка си до гибел. След това се обадил на майка си да пристигна, с цел да му помогне да си изнесе багажа. Прибрал си движимостите – персонален багаж, тв приемник и други, и двамата напуснали дома, като оставили пребитата жена, без да ѝ окажат нужната помощ.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР