40-годишната Катрин Райън разкри, че не е сигурна дали бракът

...
40-годишната Катрин Райън разкри, че не е сигурна дали бракът
Коментари Харесай

Катрин Райън разкрива, че не е сигурна дали бракът й с „приятния“ Боби Кутстра ще продължи, след като твърди, че връзката им е „останала на заден план“

40-годишната Катрин Райън разкри, че не е сигурна дали бракът й с любовта от детството Боби Кутстра ще продължи, макар че той е „ толкоз здрав “.

Комикът, който се омъжи за мъжа през 2019 година, сподели, че въпреки да са щастливи дружно, в този момент бъдещето е необикновено непредсказуема (на фотографията дружно предходната седмица)

Тя продължи да споделя на изданието по какъв начин тя и Боби не разделят едно легло, защото тя „ спи дружно “ с най-малката си щерка, което евентуално е предиздвикало връзката й да „ остане на назад във времето “.

Катрин има две деца, Фена Грейс, на 14 месеца, и Фред, на два, с колегата си, както и Violet 14, с някогашния си другар Алекс Еделман.

Преди това тя сподели на Лорейн на ITV, до момента в който промотира нов документален сериал, Катрин Райън: Родителски насоки: „ Приучих [децата си] към гърне в действителност доста дребни, което беше спорно, нося ги на всички места. Може би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР