40-годишната херцогиня Кейт посети Уелс заедно със съпруга си принц

...
40-годишната херцогиня Кейт посети Уелс заедно със съпруга си принц
Коментари Харесай

4-годишен поднесе мил подарък на Кейт Мидълтън

40-годишната херцогиня Кейт посети Уелс дружно със брачна половинка си принц Уилям във вторник. Това е първото им пътешестване до страната, откогато станаха принц и принцеса на Уелс ден след гибелта на кралица Елизабет, разяснява life.dir.bg

По време на визитата си в станцията на избавителните лодки в Холихед, с цел да се срещне с членове на екипажа, доброволци и други хора, на които оказва помощ локалното поделение, принцесата получи непредвиден подарък от 4-годишно момче на име Тео Кромптън. Тео изглеждаше разчувствуван да види кралската персона онлайн, като радостно ѝ подари дребен букет. Също толкоз очарована, майката на три деца одобри розовите рози и се наведе, с цел да беседва по-отблизо, до момента в който 40-годишният Уилям се причисли към нея.

`4-годишен

Станцията за избавителни лодки, която се намира единствено на няколко километра от мястото, където двойката в миналото е живяла като младоженци в Ангълси, е получила 70 награди за смелост, защото екипажите се борят с постоянно бурните морета, с цел да оказват помощ на потърпевшите.

След визитата на станцията за избавителни лодки двойката направи къса разходка до кафе-бар в Холихед, с цел да се срещне с хора от дребния бизнес и организации като бреговата защита и морските кадети.
`4-годишен

В следобедните часове кралската двойка се насочи на юг към крайбрежния град Суонзи, с цел да посети реконструирана черква, която е превърната в преуспяващ публичен център.

Малко преди двойката да дойде в църквата " Свети Томас ", църковните камбани забиха в мелодията на " God Save the King " и няколко от 300-те доброжелатели, струпани по тясната улица, запяха дружно с тях.
`4-годишен

" Чудесно е, че Чарлз ги удостои с тази купа ", споделя 65-годишната Сара пред сп. " People ". " Като момче той постоянно е бил прочут като Уилям от Уелс. Те са доста подобаващи за това, защото са живели в Ангълси и знаят всичко за Уелс ".

Принц Уилям и принцеса Кейт бяха направени принц и принцеса на Уелс от крал Чарлз III единствено ден откакто кралицата умря " спокойно " в замъка Балморал в Шотландия на 8 септември. Висшите кралски особи отпътуваха за Уелс незабавно, щом това беше на практика допустимо - единствено ден след края на интервала на кралския печал.
`4-годишен

Посещението беше изключително прочувствено. Близките на двойката също по този начин споделят, че Уелс има особено място в сърцата им - вкоренено в първия им дом, където живееха, когато се роди принц Джордж, и отразено в решението им да заведат Джордж и принцеса Шарлот в Кардиф по време на уикенда, в който се честваше платиненият празник на починалата кралица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР