40-годишната Десислава се опитва да съчетава майчинството с професията си.

...
40-годишната Десислава се опитва да съчетава майчинството с професията си.
Коментари Харесай

Деси Слава показа сина си от Благой

40-годишната Десислава се пробва да съчетава майчинството с специалността си. Тя се нави да роди дете на доста по-младото си гадже Благой Найденов, единствено и единствено да не я остави като предходния й младок, на който все отлагаше да го подари с правоприемник.

Сега Деси е щастлива е дребния си наследник Борис. Певица се хвали пред приятелки, че ММА боецът Благой Найденов доста й оказва помощ в грижите за пеленачето. Именно той извежда мъника на разходки в парка, до момента в който Деси през това време спинка сладко. На него го оставя и нощно време, когато има участия в разнообразни краища на България.

В началото Деси имала желание да си вземе детегледачка, която да й оказва помощ в грижите за мъника. Нейната свекърва обаче се обидила и последвал нечовечен скандал. Майката на Благой изразила предпочитание тя да се грижи за внучето си, когато родителите са възпрепятствани.

Изпълнителката на "Мъжете всичко желаят " няма терзания да споделя фотоси на сина си, който от дребен обича да театралничи и да се усмихва на обектива.

Снимка вижте ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР