40-годишната Бритни Спиърс е имала онлайн романс“ с принц Уилям,

...
40-годишната Бритни Спиърс е имала онлайн романс“ с принц Уилям,
Коментари Харесай

Бритни шокира: Можех да съм принцесата вместо Кейт

40-годишната Бритни Спиърс е имала „ онлайн романс “ с принц Уилям, когато двамата връстници били младежи, заяви в. „ Дейли експрес “. Известната като принцесата на попа американска певица признава, че в миналото била подготвена да стане кралица на Англия. Връзката й с младия Уилям обаче се разпаднала, преди да я оповестят публично.



През 2002 година Бритни разкри пред водещия на токшоу Франк Скинър, че си разменя известия с херцога на Кеймбридж по имейл и даже го е поканила на вечеря, до момента в който е била на турне в Обединеното кралство. По това време певицата бе на върха на славата си след излизането на разрушилите всички ранглисти сингли Baby One More Time и Oops! I Did it Again.

За страдание очакванията на тогава 20-годишната Бритни за романс с кралската персона били попарени, откакто Уилям не се появил на срещата, уговорена по време на английското турне на певицата.

По данни на в. „ Сън “ принцът избрал да отиде на лов за лисици, вместо на среща с Бритни. Изданието напомня, че по това време слуховете за разказ сред двойката бяха отречени от Бъкингамския замък.

През септември предходната година кралският биограф Кристофър Андерсен показа още детайлности за онлайн връзката на Бритни и Уилям с изказванието, че двамата „ се пробваха да се съберат, когато бяха млади “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР