40-годишна жена е с обвинение в хулиганство, отличаващо се с

...
40-годишна жена е с обвинение в хулиганство, отличаващо се с
Коментари Харесай

40-годишна жена е с обвинение в хулиганство след инцидента в Куклен

40-годишна жена е с обвиняване в безчинство, отличаващо се с извънреден цинизъм. В ареста с прокурорска мярка за 72 часа и обвинявания са и двамата ѝ синове - на 25 и на 22 години, още един гражданин на Куклен и едно малолетно момче.
Припомняме, че на 28 април те нахлуха в прилежащ дом, откъдето са им създали забележка за мощна музика, а откакто идва полицията, насочват експанзията си към полицейските чиновници и колите им. Така равносметката досега са няколко обвинявания - с изключение на за безчинство, и за нанасяне на лека телесна щета на двама служители на реда, както и за строшаване на две стъкла на полицейските коли.
На 29 април в Куклен е извършена профилирана полицейска акция, наличието на униформени в градчето продължава. И ст. комисар Атанас Илчев, шеф на ОД на МВР- Пловдив, и кметицата на Куклен Мария Белчева настояват, че случаят е битов и етническо напрежение няма . В региона живее смесено население, до момента не е имало особени криминогенни прояви, децата вървят на учебно заведение.
Районна прокуратура - Пловдив следи досъдебното произвеждане, сподели районният прокурор Чавдар Грошев. Тепърва ще се взема решение мярката за неотклонение на упрекнатите в съда. Участниците в случая са майка с двамата и сина и близки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР