40-годишен мъж от Варна беше осъден от Районния съд за

...
40-годишен мъж от Варна беше осъден от Районния съд за
Коментари Харесай

16 месеца затвор за блудство с 11-годишно момиченце

40-годишен мъж от Варна беше наказан от Районния съд за осъществени от него блудствени дейности с 11-годишно момиче. 

На 13 ноември 2022 година, към обяд, наказаният последвал детето, което се прибирало във входа на блока си и на стълбището сред етажите направил с него дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление.

Уплашеното дете хукнало по стълбите и незабавно споделило на майка си за случилото се. Двете дружно излезли на открито и близо до жилищния блок детето съумяло да разпознае и уточни причинителя, който по-късно по подаден сигнал бил хванат от органите на реда.

Делото бе прегледано в процедура на съкратеното правосъдно разследване, с признание на виновността от подсъдимия и съкращаване с 1/3 на избраното наказване.

Така за осъщественото блудничество Районният съд във Варна наложи на 40-годишния обвиняем наказване от 16 месеца отнемане от независимост, което следва да бъде изтърпяно при първичен общ режим.

Той бе наказан още да заплати на потърпевшата сумата от 8000 лева като обезщетение

за претърпените неимуществени вреди в следствие от действието, ведно със законната рента. За негова сметка са също и разноските по делото и държавната такса върху почетения цивилен иск.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР