40-годишен мъж от Шумен е задържан за шофиране с 3.84

...
40-годишен мъж от Шумен е задържан за шофиране с 3.84
Коментари Харесай

В Шумен заловиха 40-годишен с 3.84 промила алкохол зад волана

40-годишен мъж от Шумен е арестуван за шофиране с 3.84 промила алкохол. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Около 19.25 часа на 20 юни екип на „ Пътна полиция “ към регионалната дирекция в Шумен работил по надзор на придвижването в кв. „ Тракия “. Близо до хранителен магазин спрял за инспекция лидер на „ Ауди А4 “ с шуменска регистрация. Зад кормилото във очевидно нетрезво положение бил 40-годишен локален гражданин. Изпробван е с дрегер, който отчел 3.84 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за разбор.

Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение по чл.343 Б от Наказателен кодекс е формирано бързо полицейско произвеждане.

Български водач изуми испански служители на реда, откакто им "счупи " дрегера

63-годишен мъж от Шумен също е засечен да кара след приложимост на алкохол в кв. „ Тракия “. Около 00.30 часа екип на пътна полиция спрял за инспекция на ул. „ Дедеагач “ лидер на лек автомобил „ Градн Чероки “ с шуменска регистрация. Зад кормилото бил 63-годишен мъж от Шумен. След тест с дрегер било открито, че ръководи с 1.31 промила алкохол. Дал е кръвна проба за разбор, по-късно е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 Б ал.1 от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.

През последното денонощие на територията на ОДМВР - Шумен е записано едно пътнотранспортно произшествие, за разнообразни установени нарушавания полицейските чиновници са съставили 21 акта, наложени са 39 санкции с фиш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР