40-годишен мъж от Разград пострада тежко след игра на Air

...
40-годишен мъж от Разград пострада тежко след игра на Air
Коментари Харесай

Мъж от Разград е с опасност за живота след игра на Air soft

40-годишен мъж от Разград пострада тежко след игра на Air soft, съобщиах от полицията.

Инцидентът е станал към 13.00 часа на 10 април в постройката на бившето учебно заведение по керамика в Гарова промишлена зона.

При надпреварата мъжът пада от трети етаж на площадка на втория етаж. Откаран е в МБАЛ-Разград със счупени ребра и черепно-мозъчна контузия, с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Airsoft съставлява спортно занятие, развито въз основата на военни/полицейски дейности, в изискванията на безспорен натурализъм. Този тип военна игра е позната на света с няколко имена: Еърсофт (Airsoft), Страйкбол (Strikeball), Софт Еър (Soft Air).

Заражда се като метод на трениране на специфичните елементи на Съединени американски щати и Германия, което в последна сметка се развива като спортно занимание по целия свят, целящо постигане на високи равнища на адреналина, развити на основата на конфликта в борбата и стремежът за оцеляване в сражението.

Съществена разлика от действителните бойни дейности е, че тук всяка неточност е предпоследна, поправима и може да се проучва и разяснява. Така се развиват и утвърждават рефлекси и привички, които биха избавили човешки живот в една сериозна обстановка.

Използват изцяло действителни реплики на действително съществуващи мостри бойни пушки, револвери и картечници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР