40-годишен мъж от Хаджидимово бе осъден на 4 г. и

...
40-годишен мъж от Хаджидимово бе осъден на 4 г. и
Коментари Харесай

Осъдиха 40-годишен за изнасилване и блудство с 11-годишната дъщеря на свой приятел

40-годишен мъж от Хаджидимово бе наказан на 4 година и 6 месеца затвор за обезчестяване и блудничество с 11-годишно момиче. Д. У. ще би трябвало да заплати и 39 хиляди лева за нанесените неимущесвени вреди на детето, постанови Окръжният съд в Благоевград.

Мъжът примамил момичето и по-малкото ѝ братче в къщата си в Хаджидимово на 20 февруари 2021 година Родителите на децата били разграничени и те живеели пи баба си и дядо си в близко село. В Хаджидимово пък живеел татко им в прилежаща къща на Д. У. и били другари.

Децата постоянно гостували на татко си, познавали и неговия комшия и другар. През лятото на 2020 година Д.У. няколко пъти примамвал момичето в къщата си и правил с него сексуален контакт.

Тя се оплакала на татко си, който не уведомил полицията, а се скарал с приятеля си. За известно време гнусните похищения спрели.

После обаче съседите обаче още веднъж подобрили връзките си и на 20 февруари 2021 година братчето и сестричето отишли в Хаджидимово да гостуват на татко си, само че не споделили на баба си, при която живеели. На улицата ги срещнал Д. У. и ги излъгал, че татко им е на работа в София и ги поканил в дома си. Вечерта, когато момченцето заспало, мъжът два пъти изнасилил и блудствал с момичето като го заплашвал да мълчи. След като децата не се прибрали при баба си, почнало издирването им и на идващия ден били открити от полицията в къщата на Д. У., а той бил задържан.

Осъден е за обезчестяване, блудничество и по тази причина, че е прибрал при себе си две малолетни деца като не ги е върнал на родителите им и не е уведомил полицията.

За трите закононарушения Окръжният съд му даде 4 година и 6 месеца затвор. Освен компенсацията за породените морални вреди на децата, би трябвало да заплати и към 10 хиляди лева разходи по делото. Решението не предстои на касационно обжалване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР