40-годишен мъж, извършил блудствени действия с малолетно дете и противозаконно

...
40-годишен мъж, извършил блудствени действия с малолетно дете и противозаконно
Коментари Харесай

9 години зад решетките ще остане мъж блудствал с дете

40-годишен мъж, направил блудствени дейности с малолетно дете и незаконно лишил го от независимост, беше приет за отговорен и наказан дейно. С.М. беше предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура - Добрич през месец януари.

Районен съд – Добрич дефинира подсъдимият да търпи наказване " отнемане от независимост “ за период от 9 години. Мъжът се възползва от право си по закон делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване, признавайки напълно обстоятелствата и събитията от обвинителния акт. В този случай съдът е длъжен да понижи с една трета наказването и след редуцирането подсъдимият ще бъде лишен от независимост за интервал от 6 години, които ще изтърпи при непоколебим режим.

Деянието е осъществено на 3 август 2022 година. Пострадалото дете било оповестено за търсене, защото изчезнало от централната част на Добрич. Момиченцето се намирало там дружно със своите две сестри. Трите деца били сами, защото майка им, която ги отглеждала сама, работела в к.к. Албена и в този ден била на промяна.

Момиченцата постоянно просели и точно по този начин подсъдимият съумял да води със себе си едно от тях. Той се възползвал от това, че то отишло да му желае пари. Дал му лев и го завел да му купи сладолед. Спечелил доверието му, 40-годишният мъж повел детето към село Плачи дол, където живеел и работел. Около 16:00 часа го оставил в постройката, която обитавал, и го заключил. Върнал се няколко часа по-късно и, защото детето плачело и желало да си потегля, той го завързал. Преди да заспят С.М. направил блудствени дейности по отношение на малолетното момиченце.

Пострадалото дете било намерено на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, още веднъж единствено. То било оставено там от обвинения, а самият той липсващ. След като била открита неговата съпричастност към случилото се мъжът бил арестуван.

Присъдата на Районен съд – Добрич предстои на обжалване и митинг пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР