40-годишен мъж е обвинен за отвличане и блудство с 8-годишно

...
40-годишен мъж е обвинен за отвличане и блудство с 8-годишно
Коментари Харесай

Разкриха отвличане и блудство с дете в Добрич

40-годишен мъж е упрекнат за похищение и блудничество с 8-годишно дете. Момиченцето изчезна на 3 август от центъра на Добрич, където е било дружно с двете си сестри.

Майката е била на работа в курорта Албена. Обвиняемият купил на детето сладолед и го отвел в кравеферма край Добрич, където работел. Мъжът е арестуван с прокурорско разпореждане, следва да му бъде поискана и непрекъсната мярка.

" Обвиняемият е на 40 година, родом от село Котленци, като към сегашния миг е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи, защото е осъждан за обири. В момента е назначена правосъдно здравна експертиза, която да откри какви травматични увреждания е получило детето. Извършен е и оглед на местопроизшествието в стаичката, където е било незаконно лишено, като са конфискувани материални доказателства. Задържаният, откакто му е повдигнато обвиняване, е признал виновността си, споделя детайлности пред проверяващия служител на реда в наличието на бранител хронологично какво е направил и по какъв начин са се случили събитията ", сподели Даниел Илиев, представител на Районна прокуратура – Добрич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР