40 фенове на , които се биха помежду си на

...
40 фенове на , които се биха помежду си на
Коментари Харесай

Осъдиха феновете на Левски, които заформиха меле в Пловдив

40 почитатели на, които се биха между тях на стадиона в Пловдив по време на мач сред " сините " и, бяха наказани от Районен съд Пловдив. Привържениците на столичния клуб от две враждуващи фенски фракции - и, се сбиха в бранша за посетители на стадиона при започване на дуела, което докара до интервенция на полицията и малко прекъсване на мача. Впоследствие виновниците бяха арестувани, а те към този момент имат и присъди, оповестява БГНЕС.
На 26 от нарушителите бяха наложени санкции " безплатен труд в интерес на обществото “ за период от 60 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години.
 Меле сред почитатели на Левски и ЦСКА в София, има потърпевши Меле сред почитатели на " Левски " и ЦСКА в София, има потърпевши
Футболни почитатели на Левски и ЦСКА се биха нощес в София. Двама от последователите на аления клуб са потърпевши. Шестима души са задърж...
Други трима от нарушителите са с наложено наказване " безплатен труд в интерес на обществото " за период от 80 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години.
На двама от нарушителите е наложено наказване " безплатен труд в интерес на обществото " за период от 80 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години и два месеца.
На един от нарушителите съдът наложи наказване " безплатен труд в интерес на обществото " за период от 100 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години.
На 7 от нарушителите съдът наложи наказване " безплатен труд в интерес на обществото " за период от 100 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години и шест месеца. И на един от нарушителите наказването е " безплатен труд в интерес на обществото " за период от 120 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период от две години и шест месеца.
 Масови арести на почитатели на Левски след пердах вътре в синята агитка Масови арести на почитатели на Левски след пердах вътре в синята агитка
Общо 42 почитатели са били арестувани поради сбивания в агитката на " Левски " по време на мача от 7 кръг на Първа лига с " Ботев Пловдив " на с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР