40 дни след смъртта на доведения си син Фреди Башур,

...
40 дни след смъртта на доведения си син Фреди Башур,
Коментари Харесай

Емилия захвърли траура

40 дни след гибелта на доведения си наследник Фреди Башу р, Емилия заряза траура. Певицата взе присъединяване в охолно празненство на Слънчака, като този път заложи на тъмносиня, а не на челна рокля научи HotArena .

Певицата, която 40 дни носеше черно, се завърна с цялостна мощ към професионалните си изяви. От към седмица гълъбовката обикаля нощните заведения и още веднъж забавлява почитателите си.

На едно от последните си участия, Емилия спретна цяло джамборе. Тя бе заложила на ритмични песни, с цел да повиши още веднъж градусите на настроението.

Певицата захвърли и черните си облекла, като заложи на впита синя рокля и яркочервени обувки на висок ток, написа „ България през днешния ден ”.

Емилия безусловно се раздава на сцената, а това безпределно зарадва феновете й.

Партито ескалира и с появяването на сексапилни танцьорки, които демонстрираха шоколадов загар по сцената. А кръшните им тела изпълниха очите на публиката.

Впечатление прави, че певицата е качила килограми, основно откъм гърба и по бедрата. Явно стресът от претърпяната покруса й се е отразил, както и стоенето вкъщи.

След жестоката злополука, при която доведеният й наследник почина, а тя и годеникът й Жорж Башур се разминаха на косъм със гибелта, изпълнителката се отдръпна вкъщи си. Тя даже не искаше да се връща на сцената известно време, само че професионализмът й надви и след наложителния печал, фолк звездата възобнови изявите си, а графикът й е цялостен за месеци напред.

Въпреки компликациите, Емилия съумя да снима и клип към последната си ария „ Завинаги ”. Баладата завоюва почитателите й незабавно, само че критиците я удариха, че се възползва от кончината на детето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР