40 бона броил Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен

...
40 бона броил Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен
Коментари Харесай

Динко лъска джипа за 40 бона

40 бона броил Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен джип G-класа, научи HotArena . Черният звяр е „ лъснат ” от най-хубавата компания в международен мащаб, демонстрират фотоси в обществените мрежи.

Динко се снабди с джипа преди три месеца, а автоексперти правят оценка звяра му на 180 000 лв.. Пари, за които ловецът на бежанци твърди, че е изкарал с пот на челото си от автоморгата, която ръководи в родния си град.

„ Ако автомобилът, с изключение на оптичен тунинг има и силов, т. е. усъвършенствания на мотора, Динко Вълев е броил най-малко 20 000 евро ”, разкриват специалисти. И това е междинната цена на компания „ Брабус ”, чиято емблема гордо се мъдри на муцуната на Динковия джип.

Фирмата е известна с награждаваните си планове, а също така се счита за една от най-хубавите в сектора, написа " България през днешния ден ".

Междувременно излиза наяве, че цената за обновяването на автомобила може да набъбне до стотици хиляди левове, според от подобренията, които се вършат по возилото.
Увеличаване на мощността на мотора, алуминиеви лети джанти, спортно — удобни окачвания, претапициране на интериора, мултимедийни пакети.

Само промяната на емблемата на „ Мерцедес ” с тази на „ Брабус ” коства най-малко 550 лева, демонстрират информации в профилирани уеб сайтове.

Самият Динко не стопира да се хвали с джипа си в мрежата. В инстаграм той разгласява десетки фрагменти на мощния звяр. А наблюдаващи разясняват, че Филип Плейн е горделив притежател на същия джип, пред който театралничи ямболията.

„ Като две капки вода са ”, майтапят се зевзеци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР