Мъж от Юта, който спечели джакпот от 3 милиона долара от лотарията на рождения си ден, не разбра до месец по-късно

...
4 юли е голям ден в американската история и беше
Коментари Харесай

4 юли е голям ден в американската история и беше голям ден за човек от Юта, който споделя рождения си ден с този на нацията. Тази година отбеляза деня, в който той несъзнателно стана милионер.

J. Refugio Gonzalez Almeida купи печеливш билет за 3 милиона долара от лотарията Mega Millions през уикенда на Деня на независимостта, но го осъзна чак месец по-късно.

Алмейда пътува извън щата до Малад, Айдахо седмицата преди 4 юли, за да закупи лотарийни билети за джакпота от 400 милиона долара. Той каза, че е грабнал много билети. „Купих всички игри, включително Mega Millions“, каза той на служителите на лотарията на Айдахо.

И Алмейда не е непознат за купуването на няколко билета. „Да играя на лотария е моето хоби“, каза той.

След като не спечели петъчния джакпот, Алмейда се върна в Малад в събота. „Помислих си: „Имам нужда от билет за 4 юли“, каза той. Билетът на Алмейда съвпадна с първите пет печеливши числа – но не и с Megaball, на следващия вторник вечерта на тегленето на Mega Millions.

Билетът също имаше номер три като Megaplier, което утрои печалбата на Алмейда от $1 милион до $3 милиона.

Той се върна в Malad месец след неизвестната си печалба на 4 юли, за да провери състоянието на всичките си билети. „Имах $2, $8, не много. И тогава сканираха този и ми казаха, че трябва да го занеса на Комисията по лотарията. Ето ме, каза Алмейда, държейки печелившия чек.

Той планира да инвестира 3 милиона долара, каза Алмейда на служителите на лотарията. „Занасям това право в банката и го депозирам.“

Джакпотът на Mega Millions достигна рекорд от $1,58 милиарда, преди някой да спечели пълната награда в Нептун Бийч, Флорида, по-рано този месец.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР