4 юли е абсолютно невъзможна дата. Вие няма как да

...
4 юли е абсолютно невъзможна дата. Вие няма как да
Коментари Харесай

Румен Радев: Не можем да отлагаме изборите след 11 юли

4 юли е безусловно невъзможна дата. Вие няма по какъв начин да се справите, тъй като автоматизирано нарушавате закона. Не можем да отлагаме никога и след 11 юли, тъй като занапред има визии и искания, че повече в действителност не може да стои тази политическа настройка в Народното събрание, и изборната интензивност - юли, август, първата половина на септември, не се прави.

Това съобщи президентът Румен Радев в края на чуването на номинираните за членове на Централната изборна комисия.

" Ще има мой декрет в период с една специфичност - той би трябвало да стане дружно с оповестяването на служебното държавно управление. Искам да ви прикани - считайте, че декрет ще има и ви апелирам, започнете вашата работа, корелация, взаимоотношение занапред ", добави още той.

" Очакват ви доста провокации. Очаквам доста по-голяма неотстъпчивост на ЦИК за санкциониране в точния момент на всички нарушавания ", сподели Радев.
https://www.facebook.com/President.bg/videos/2067238023418834/
Номинираната за ръководител на ЦИК Камелия Нейкова изрази оптимизъм, че новата комисия ще се оправи с провокациите, свързани с измененията в Изборния кодекс: " Трудности има и ще има. Новите моменти в изборното законодателство ни слагат задания, които ние би трябвало доста отговорно да осъществим и се надявам да работим толерантно между тях, с доста добър и ефикасен разговор с институциите, които имат отношение към изборния развой, с бистрота и гласност в нашите дейности и с огромна разяснителна акция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР