4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил,

...
4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил,
Коментари Харесай

Слънчев календар – неделя – 21 август 2022

4 безоблачен ден – Ден на Небесният войник (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата отбрана.

Тотем на деня е Снежният Барс, знак на дръзновение, увереност и достойнство.

Добър ден за начало на нови инициативи и перспективни каузи. Не е уместно време за довеждане докрай на остарели каузи. Време за осъществяване на дълга. Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск.

Ден на битката за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати. Може да помагате на заболели и възрастни хора, както на близки и познати.

Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без непотребни пристрастености и страсти, в границите на допустимото и разрешеното. Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата. Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен да промени живота ви.

Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни надпревари и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят железни произведения и полускъпоценни камъни – те служат за отбрана.

Не бива да бъдете па
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР