4. През своята бременност жената трябва да бъде поставена при

...
4. През своята бременност жената трябва да бъде поставена при
Коментари Харесай

Петър Дънов За Силата И Мисията На Жената

4. През своята бременност дамата би трябвало да бъде сложена при най-благоприятни условия: тя би трябвало да се храни вярно, при положително, хармонично разположение на духа; освен това в никакъв случай да не яде преди изгрев, както и след залез слънце. Тя би трябвало да диша надълбоко, да мисли и да усеща право.

5. Казвам: дамата би трябвало да възпитава детето си, до момента в който е още в утробата й, а не след раждането. Там детето има всички условия за разбиране, а след раждането си то към този момент ще желае условия за култивиране на възприетото. Ето за какво и умственият живот на бременната жена не би трябвало да се подценява.

6. Възпитанието на детето е в ръцете на майката. Каквото вложи майката в детето още по време на бременността, това е значимото. После, като се роди, детето по-трудно се възпитава. Затова споделям: майките ще оправят света.

7. Ако майката се тревожи и гневи по няколко пъти дневно и кърми дете, тя ще токсини това дете с млякото си.

8. След раждането вътрешната връзка сред детето и майката продължава, въпреки и по различен метод. Дете, което майка му не го е носила на ръце и не го е кърмила, губи нещо извънредно скъпо.

9. Всяка майка, която се тревожи за своето дете, внася в него от своята тревожна мисъл или възприятие.

10. Казвам: има единствено една единствена мощ, която може да унищожи войната и да внесе мира. Коя е тази мощ? Жената.

източник: highviewart.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР