4 патрулки пристигнаха пред вход А на бл. 39 в

...
4 патрулки пристигнаха пред вход А на бл. 39 в
Коментари Харесай

От последните минути! 4 патрулки пристигнаха пред бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца, вижте кой е задържаният /снимки/

4 патрулки дойдоха пред вход А на бл. 39 в ж.к. „ Дъбника “ във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Струпването на толкоз полиция беше провокирано от междусъседски пердах сред роми и българи, за който заяви само медията ни.



С използване на тактическа ловкост униформените изведоха младия ром, който по време на абсурда намушка собствен конкурент в корема. За да не се стигне до ексцесии пред блока, той бе заведен в патрулката от двама чиновници на Пътна полиция без белезници. Така събралото се голям брой не съумя да се ориентира в обстановката и причинителя бе закаран в районното без напрежение.
Живеещите във входа описаха, че в този апартамент живеят най-малко десетина циганина и постоянно подвигат шумни купони. Днес още веднъж прекалили с музиката и по тази причина останалите отишли да им създадат забележка. Така се стигнало до всеобщия пердах, при който в болница бяха закарани двама потърпевши мъже, а 19-годишния юноша бе заведен в районното ръководство на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР