4 паралелки в дуална форма на обучение стартираха през учебната

...
4 паралелки в дуална форма на обучение стартираха през учебната
Коментари Харесай

Дуалното образование в Пловдив стабилизира позиции

4 паралелки в дуална форма на образование стартираха през образователната 2017/2018 година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  В Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване "Христо Ботев " се откри една паралелка след 7 и една паралелка след 8 клас по компетентност "Мебелно произвеждане ", похвалиха се от Община Пловдив. 
И още: 
В Професионална гимназия по механотехника  "Проф. Цветан Лазаров " към този момент се образова една паралелка след 7 клас в компетентност "Приложно програмиране " и една паралелка след 8 клас в компетентност "Машини и системи с ЦПУ ". 
Три от дуалните паралелките работят по швейцарската стратегия "Домино ". Включените в нея учебни заведения дружно с работодателите, които обезпечават практическо образование на учениците, създават по този начин наречените ситуационни проекти. Те на процедура разказват един работен ден на съответна позиция с всички действия и пълномощия, нужни за осъществяването им. 
После въз основа на това в програмата се залага какво би трябвало да учи младежът, с цел да се оправи с осъществяването на съответните задания. По този метод образованието се реализира като се върви от процедура към доктрина, разясняват от Общината.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР