4-месечните лъвчета от Разград, които трогнаха България, няма да заминат

...
4-месечните лъвчета от Разград, които трогнаха България, няма да заминат
Коментари Харесай

Какво се случи с лъвчетата, трогнали цяла България?

4-месечните лъвчета от Разград, които трогнаха България, няма да заминат за избавителния център в Холандия , а за зоопарка в Пазарджик. Това реши дефинитивно Община Разград, предава Нова телевизия.

Според зооорганизации решението обрича лъвчета на гибел. Имали генетично заболяване и у нас нямало кой да се погрижи. От " Четири лапи " се притесняват, че зад решението стоят частни ползи и идната седмица готвят нов митинг пред вратите на властта.

От първата им глътка въздух животът на Терез и Масуд е друг. За разлика от техните връстници, тези лъвски бебета се отглеждат от човек. Честта да я обичат има само Марина, която мислят за своя майка.

Преди четири месеца единственият чиновник на разградския зоопарк предава двете братчета на зооорганизации в София. В " родната " им клетка няма нито кой, нито по какъв начин да се грижи за тях.

Община Разград реши дефинитивно бебетата да заминат за Пазарджик макар кръвосмешението и макар евентуалното им генетично заболяване.

Смъртна присъда - по този начин " Четири лапи " дефинират решението на общинарите . Ще апелират в съда и ще упорстват екоминистерството да конфискува лъвчетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР