4-ма кандидати подадоха документи за участие в конкурса за директор

...
4-ма кандидати подадоха документи за участие в конкурса за директор
Коментари Харесай

4-ма кандидати в надпревара за директорския пост в РЗИ Благоевград 


4-ма претенденти подадоха документи за присъединяване в състезанието за шеф на Регионалната здравна ревизия в Благоевград. Както към този момент съобщихме първите двама, които ще влязат в конкуренцията са сегашният шеф на инспекцията Петър Иванов и предшественикът му, общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ, доктор Калоян Калоянов. Документи е подал и доктор Михаил Кметски, дълготраен началник на РЗИ Кюстендил. Хирургът от Гоце Делчев Иван Канелов е 4 -тият претендент за поста.

Припомняме, че със заповед на здравния министър Хр. Хинков пред февруари бе разгласен конкурс за шефове на Регионална здравна ревизия (РЗИ) - Благоевград, РЗИ - Варна, РЗИ - Пазарджик, РЗИ - Силистра и РЗИ - Стара Загора. Конкурсът ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: За „ шеф “ на РЗИ - Благоевград: „ Визия за ръководство и развиване на Регионална здравна ревизия - Благоевград “ и осъществяване на изявление, оповестиха от здравното министерство.

Според осведомени, кадровиците от политическите партии от дълго време се заглеждат в директорското място в РЗИ. В Благоевград чакаме конфликт сред ГЕРБ, чийто претендент е доктор Калоянов и Политическа партия " Продължаваме промяната ", които не го утвърждават, а кой е техният човек измежду претендентите не е ясно.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР