4-кратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел завърши 9-и

...
4-кратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел завърши 9-и
Коментари Харесай

Фетел: Колата ми се съживи

4-кратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел приключи 9-и в последната си подготовка – едно от най-силните представяния на Астън Мартин този сезон.

„ Колата ми напряко оживя за квалификацията – изясни германецът пред Sky Sports. – Нямах никакви проблеми в първите две елементи на квалификацията. Искаше ми се да имам още един комплект меки сликове за третата част на квалификацията, само че като цяло се получи добра сесия за нас и постигнахме порядъчен резултат. ”

Фетел на следващия ден ще е част от борбата на Астън Мартин против Алфа Ромео за 6-ото място при конструкторите, като разликата е 5 точки в интерес на италианския отбор.
 Верстапен с рекорден 3-ти следващ полпозишън в Абу Даби, Перес започва 2-ри на следващия ден Верстапен с рекорден 3-ти следващ полпозишън в Абу Даби, Перес започва 2-ри на следващия ден
„ Все още съм кадърен на мощни представяния, сигурен съм, че на следващия ден ще стане ужасно съревнование. Чака ни страхотна борба в средата на колоната, само че да забележим какво ще се случи. ”
 Макс: Очаквам хубава борба на следващия ден Макс: Очаквам хубава борба на следващия ден
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР