4-кратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел ще напусне

...
4-кратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел ще напусне
Коментари Харесай

Фетел призна, че скоро може да се върне на пистата

4-кратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел ще напусне спорта в края на този сезон, само че немският водач призна, че има действителна опция напълно скоро да се върне още веднъж на пистата. Досега международните първенци, тръгнали си от Формула 1 са изграждали разнообразни кариери отвън спорта, само че доста от тях са продължавали да се състезават.

Кими Райконен си призна, че гледа надпреварите по малкия екран, а Михаел Шумахер и Фернандо Алонсо си потеглиха и по-късно се върнаха.

“Сам взех решението да напусна Формула 1 - описа германецът. - Така сложих тима пред приключен факт и Лорънс Строл нямаше избор - призна Фетел. - Но пък го направих оптимално рано, с цел да има опция отборът да договаря с Фернандо Алонсо. Какво ще върша след края на сезона? Още не знам. Ще изчакам и ще схвана. Въпросът е, какъв брой бързо ще ми стане скучно. ”
 Хамилтън: Психологическата борба с Фетел беше тежка Хамилтън: Психологическата борба с Фетел беше тежка
Фетел даже предвижда, че може и да не успее да изкара зимата без надпревари.
 Фетел в никакъв случай не е бил покрай завръщане в Ред Бул след раздялата с Ферари Фетел в никакъв случай не е бил покрай завръщане в Ред Бул след раздялата с Ферари
“Може още след три месеца да се върна с викове на пистата. Винаги съм обичал да се състезавам, дори имаше един периосд, който плащах, с цел да карам. Но пък може и да изгубя предпочитание и на драго сърце ще извозвам повече със фамилията ми. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР