4-годишното дете е засмукано от джакузи край Пловдив, съобщиха Нова

...
4-годишното дете е засмукано от джакузи край Пловдив, съобщиха Нова
Коментари Харесай

4-годишното дете е засмукано от джакузи в хотел край Пловдив

4-годишното дете е засмукано от джакузи край Пловдив, оповестиха Нова телевизия и локални медии. Инцидентът се е случил в спа центъра на хотел " Беркут " в село Брестник. Детето остава в болница със своята майка. Не се постанова интервенция, само че поради контузиите по седалищните елементи, би трябвало да останат в лечебното заведение.

" В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, доста мъчно върви, всичко провокира рев и болежка. ", описа пред TrafficNews.bg бащата на детето Марин Банчев.

Инцидентът се е слуил още в първия ден на ваканцията, когато бащата влиза с 4-годишния си наследник в джакузито на хотела.

От управата на хотела настояват, че в джакузито децата са били сами и без контрол. Тепърва ще обясняват обстоятелствата, откакто изгледат охранителните камери. От хотела отхвърлят върху джакузито да е липсвала защитна решетка, както настояват родителите. Те са подали тъжба в районното ръководство и са решени да си търсят правата до дъно.

През февруари дете на четири години от Англия постъпи в реанимация с заплаха за живота след случай с джакузи в хотел " Адмирал " в курорта Златни пясъци.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР