4-годишно момче от Сан Антонио е останало кръгъл сирак, след

...
4-годишно момче от Сан Антонио е останало кръгъл сирак, след
Коментари Харесай

Драма: Родителите на 4-г. дете починаха от К-19 и то остана сирак СНИМКИ

4-годишно момче от Сан Антонио е останало кръговиден сирак, откакто изгубило и двамата си родители от COVID-19. „ Той беше зеницата на окото им “, декларирала е Марги Брайънт, вуйна на дребното момче.

Райдън Гонзалес е изгубил и двамата си родители Адан Гонзалес и Марая Салинас.

Брайънт, която живее в Перланд, е разказала пред ABC13, че Адан се е заразил с вируса през юни, до момента в който се е обучавал на нова работа. Той е дал позитивен резултат на 3 юни, приет в болница е на 9 юни и е умрял в болница в Сан Антонио на 26 юни.



„ Тя нямаше никакви признаци. Нито зной, нито кашлица. Нищо “, разказала е лелята на дребното момче за майка му.

„ Контактът беше доста, доста стеснен. В самия край, когато медицинските сестри помислиха, че тя може и да не се възвърне, й беше разрешено да се чуе по FaceTime с детето ", споделил е чичото на Марая, Хари Вагнер.

Според информацията от фамилията, Марая е била твърдо решена да стане предучилищна учителка и да се концентрира върху сина си Райдън.



Но при започване на октомври тя изпитва неочаквана поява на признаци вкъщи. Откарана е по неотложност в болничното заведение, където здравето й бързо се утежнява.

„ Отиде си за 12 часа “, споделя Брайънт. Марая, едвам 29-годишна, умира 102 дни след нейния брачен партньор, който беше на 33. Положителният тест за COVID-19 идва едвам след гибелта й.



„ Това не е смешка. Не е подправена вест, декларирал е Вагнер. - Другата страна на всичко това е мъчителното страдалчество на останалите членове на фамилията, изключително в тази обстановка, когато става въпрос за 4-годишно дете “, сподели Вагнер.

Членовете на фамилията са дружно с дребното момче, с цел да го поддържат и вършат подготовка за непрекъснато наставничество.

Източник: bg-voice.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР