4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния

...
4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния
Коментари Харесай

Майката на пострадалото дете: Излъгали са, как бащата може да запали детето?


4-годишно момче е с заплаха за живота и с изгаряния по цялото тяло след случай в Благоевград. Инцидентът стана през вчерашния ден, а детето беше превозено за лекуване в столичната болница " Пирогов ". Детето е в сериозно положение и медиците се борят за живота му.

Тежък случай с дете в Благоевградско. 4-годишно момче е в сериозно положение с тежки изгаряния.
Транспортирано е по неотложност в Пирогов, където медиците се борят за живота му. Мариета Димитрова с още информация за случая. Здравей!

„ В сериозно състояние е сега детето. Днес ще му създадат интервенция и ще забележим. Вуйчо ми се обади по телефона, че детето се е запалило. Аз бях на работа. Моят наследник ми сподели, че са се събрали бутилки, него са запалили запалили са се, другият е паднал върху огъня и се е запалил “

„ Една санитарка в незабавното поделение си е измислила. Детето се е изплашило и споделило,че ще му се карам. Тя го е схванала неправилно и е споделила на служителите на реда, че аз съм го запалил. Кой ще си възпламени детето “

„ Към 15:30 ч. ни звъннаха, че детето се е запалило. Оттам отидохме напряко в незабавното поделение “, сподели Славчо Сотиров, братовчед и сътрудник на бащата на запаленото дете.

Мъжът има пет деца – на 11, 9, 7, на 4 години, което е потърпевшото и на годинка.

По време на случая двама братя са си играли. По думите на бащата те предизвикват случая, само че е потърпевшо единствено едното.

„ Бях вътре и готвех на децата, когато това стана. Започнаха да викат и з започнах да търча. Направо отидохме в незабавния център. Вътре им готвех. Отвън си играеха двете дребни. Аз бях вътре с другите и им правех ястие. Изведнъж чух, че вика детето и излязох. Отидохме в незабавния център. Съседи и родственици пристигнаха. Обадихме се на бащата и той пристигна в незабавния център. Казаха, че ще му създадат интервенция през днешния ден “ МирелаПо думите ѝ е неистина, че тя е обвинила бащата на детето.




Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР