4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния

...
4-годишно момче е с опасност за живота и с изгаряния
Коментари Харесай

Детето с 80% изгаряния: Прокуратурата работи по няколко версии за инцидента


4-годишно момче е с заплаха за живота и с изгаряния по цялото тяло след случай в Благоевград. Инцидентът е станал в късния следобяд, а детето е превозено за лекуване в столичната болница " Пирогов ", където е настанено в шокова зала в сериозно положение.

Прокуратурата работи по няколко версии за случая.

Момчето е превозено в тежко положение в столичната незабавна болница " Пирогов ", откакто е било залято с бензин и запалено, потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград и Столична дирекция на вътрешните работи. Лекарите в столичното заведение се борят за живота му

Намираме се пред дома на 4-годишното детенце от Благоевград, което през днешния ден пострада, по първични данни при безразсъден битов случай, в игра със своите братчета и сестричета. Петте деца живеят в тази къща, а това е дворът, във който се случва случая.

Първоначалната версия, която се появи, е че бащата е залял детето си, най-вероятно ще се окаже несъстоятелна. По информация от полицията в Благоевград, в положение на потрес и в опит да отбрани другите си деца, майката е обвинила мъжа си.

„ Няма такова нещо, че бащата е изгорен сина си. Бащата е бил на работа, а децата са си играли с бензин. Той схваща и незабавно отива в болничното заведение “, изясни зетят на бащата Борислав Стоянов.

„ Много е мирен бащата, работи си и си гледа децата “, описа негов комшия.

Бащата е разпитан от полицията и освободен. Другите деца на фамилията са при родственици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР