4 години и 8 месеца затвор за служителя на МВР,

...
4 години и 8 месеца затвор за служителя на МВР,
Коментари Харесай

След присъдата за прегазено дете в Братаница: Близките ще обжалват наказанието от 4 г. и 8 месеца затвор

4 години и 8 месеца затвор за служителя на Министерство на вътрешните работи, който със служебния си автомобил умъртви дете на пешеходна пътека. Инцидентът стана предишното лято в пазарджишкото село Братаница. Близките на убитото на пътя 7-годишно момиченце обявиха в ефира на bTV, че ще апелират присъдата.



Бащата сподели, че не са съгласни с наказването. Според тях действието на към този момент някогашния антимафиот Владимир Панайотов ще остане безнаказано. Смятат, че той ще се размине с условна присъда.

Бащата на детето съобщи, че ще упорстват за оптималната присъда за служителя на реда. Хората в селото споделиха, че са съпричастни със случилото се.

Владимир Панайотов, който беше дисциплинарно уволнен, съобщи, че съжалява доста за стореното и изиска състрадание от съда, само че не го получи.

Противно на всички упования Панайотов беше наказан дейно на близо 5 години затвор. Той няма право да застава зад кормилото 6 години.

Според обвиняването е карал със 74 км/ч при разрешени 50 км/ч, изпреварил е спрели пред пешеходна пътека коли при непрекъсната линия и не е съумял да задейства спирачките.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР