4 часа след грабежа в пощенския клон в Катуница извършителят

...
4 часа след грабежа в пощенския клон в Катуница извършителят
Коментари Харесай

Крадецът от Катуница трябва да изтрезнее, за да му прочетат правата

4 часа след грабежа в пощенския клон в Катуница причинителят е бил арестуван. 34-годишният мъж бил в безпаметно положение. Очаква се да изтрезнее, с цел да му бъдат обяснени правата. Тогава ще му бъде наложена мярка задържане под стража за 72 ч., заяви прокурорът от Окръжна прокуратура Пловдив Атанас Илиев, съобщи кореспондент на Ploivdiv24.bg .

Вчера са направени 5 огледа, през днешния ден по ярко се прави още един. Иззета е гилза, облекла, пощенската торба със съответната сума. Разпитани са петима очевидци. Действията по следствието не престават с приобщаване на видео записи, изясни прокурор Илиев.

Сигналът за обир в пощенския клон в село Катуница е постъпил в оперативната дежурна в 13.59 ч. през вчерашния ден, заяви зам.-директорът на ОДМВР Пловдив Костадинов. Незабавно са осъществени заградителни мероприятия и са блокирани изходите на селото. В акцията са включени чиновници от СПООР и следови кучета.

Извършителят няма съучастници, работил е доста проведено. Очевидци са дали данни за лицето и посоката му на придвижване и по този начин служителите на реда са стигнали до съответно лице. Мъжът е с богато престъпно минало, даже сега има висящо произвоство. Всички закононарушения са срещу собствеността.

Открит е в необитаема къща, с негов другар. Бил е в алкохолно замайване. Мъжът е на 34 година, не работи, използва алкохол, живее в къщата на майка си.

Наказанието за това закононарушение е от 3 до 10 година

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР