4 часа и 4 минути отговаря на въпроси на граждани

...
4 часа и 4 минути отговаря на въпроси на граждани
Коментари Харесай

Путин: Мир с Украйна ще има, когато постигнем целите си

4 часа и 4 минути дава отговор на въпроси на жители и публицисти
Като дребен мечтаел да стане водач

Мирът в Украйна ще настъпи тогава, когато Русия реализира задачите на своята специфична военна интервенция, които остават неизменими. Това разгласи през днешния ден съветският президент Владимир Путин на годишната си конференция, която тази година бе съчетана с така наречен директна линия с жителите. Мероприятието бе озаглавено „ Равносметка за годината “. 

В продължение на 4 часа и 4 минути президентът отговори на 67 въпроса, показва РИА „ Новости “. От тях 26 бяха заложени от жители, а 33 - от представители на медии.

„ Мирът ще настъпи тогава, когато реализираме задачите си. Те не се трансформират. Напомням защо сме говорили - за денацификация и демилитаризация на Украйна, за неутралния й статут “, сподели Путин в отговор на журналистически въпрос.
„ Това към този момент съм го казвал доста пъти, само че не е грях да го повторя. За страна като Русия съществуването без суверенитет е невероятно, тъй като нея просто няма да я има. Във всеки случай във типа, в който съществува през днешния ден и в който е съществувал хиляда години “, сподели още съветският президент. И добави: „ Укрепването на външния суверенитет значи подсилване на отбранителната дарба и външната сигурност на страната. Това е укрепването на публичния суверенитет, т.е. безусловното обезпечаване на правата и свободите на жителите на страната, развиването на нашата политическа система, парламентаризма. И най-после, това е обезпечаване на сигурност и суверенитет в икономическата сфера, софтуерен суверенитет “.

Путин увери, че съветската стопанска система е задоволително постоянна, с цел да „ върви напред “, макар икономическите наказания, войната в Украйна и борбата със Запада. Запитан за устойчивостта на стопанската система на глобите, президентът уточни, че страната му е с „ задоволителен запас “ с помощта на „ мощната консолидация на съветското общество “, „ стабилността на финансовата и икономическата система на страната “ и „ възходящия боен капацитет “ на Москва. „ Всеки, който е мислел, че всичко ще рухне при нас, се е объркал, нищо не рухна “, отсече Путин. 

Същевременно той означи, че Украйна не създава съвсем никакви оръжия, а всичко получава „ на облага “. „ Днес Украйна не създава съвсем нищо. Всичко внасят, извинете ме за израза, на облага. Но тази облага все в миналото може и да свърши. И по всички проличава, че към този момент завършва “, сподели Путин.

Той за пръв път заяви колко съветски военни се борят в Украйна - 617 000 бойци. И добави, че Москва не възнамерява нова военна готовност. 

Путин засегна и персонални въпроси - да вземем за пример показа, че като дребен първо е желал да стане водач, а по-късно - шпионин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР