4 април е съдбовен ден, в който властта е в

...
4 април е съдбовен ден, в който властта е в
Коментари Харесай

Калоян Паргов: На 4 април властта е в ръцете на избирателите

4 април е съдбоносен ден, в който властта е в ръцете на гласоподавателите. В този ден хората вземат решение бъдещето на България с вота си. Нека излязат и гласоподават. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов от ефира на Нова нюз.

„ Ние от Българска социалистическа партия имаме стратегия за ръководство на страната, която предлага смяна на досегашния модел, строшаване на статуквото. Предлагаме една нова визия и вероятност, с грижа за хората. Една по-различна България от тази, в която живеем сега “, съобщи Паргов.

„ Едно е да ти се желае, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш, беше написал Николай Хайтов. Сега е моментът, когато всички са отворили политическите си сергии и оферират. А хората би трябвало да изберат на кого да се доверят. Много лъжливо е чувството, когато се появяват нови и нови субекти и оферират панацея за всички проблеми. Едно е да обещаваш, друго е да управляваш “, сподели той.

По думите му Българска социалистическа партия е една от дребното партии в тази политическа конкуренция, която е била в ролята и на ръководещ, и на съпротива. „ Левицата знае какво е да ръководи, да се носи отговорност “, съобщи Паргов.

„ През мандата на тройната коалиция имаше близо 25 милиарда лв. вложения, 100% нарастване на пенсиите, България влезе в Европейския съюз през 2007 година и започва подготовката за усвояването на европейските средства. Но в политиката от време на време не е значимо какво си направил и споделил, а какво чувство си оставил в хората. През 2009 година те дадоха своя избор за Бойко Борисов и ГЕРБ. И по този начин към този момент 10 години “, добави още ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия.

„ Някои споделят, че това са най-важните избори от 1990 година до в този момент. Според мен всички избори са значими, само че поради пандемията и социално-икономическите последици от КОВИД рецесията, тези избори са основни. Те ще дефинират бъдещето на България оттук насетне. Ето за какво би трябвало да затворим тази страница и да отворим нова – с нови хрумвания, подходи, с нещо друго, а не още от същото, което ни оферират ръководещите от ГЕРБ “, безапелационен е Калоян Паргов.

Според него столетницата е била положителна в тази акция, само че не е икономисала нелицеприятните истини – че България е в челните ранглисти по смъртност в резултат на КОВИД-19, изостава и с имунизацията. „ Ние подлагаме на критика, само че и предлагаме решения “, добави Паргов.

Относно обръщението на президента Румен Радев, Калоян Паргов съобщи, че приема думите му като апел за интензивност на гласоподавателите.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София се спря и на отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати.

„ В него ясно се споделя, че у нас има проблем с бедността, корупцията и свободата на словото. Считам, че това не е типично за страна, член на Европейския съюз от 13 година и след милиарди „ усвоени “ фондове и „ забележими резултати “. Този отчет ясно удостоверява и нашата теза – че България е оглавила първите места на всички отрицателни ранглисти “, безапелационен бе Калоян Паргов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР